Airco | Airconditioning | Bemotech Skip to content

Airconditioning

Gun uzelf ook het comfort van airconditioning

Bemotech levert en installeert airco’s van topkwaliteit

’s Zomers geen hete, vochtige woning of kantoorruimte meer en ’s winters lagere stookkosten. Dat wilt u toch ook? Met de installatie van airconditioning zorgt Bemotech ervoor dat u thuis of op kantoor altijd van een aangename binnentemperatuur kunt genieten. Zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. Lees snel verder of vraag ons direct naar de mogelijkheden.
Airco installatie

Airconditioning: koelen, verwarmen én besparen.

Nu de zomers in Nederland steeds warmer lijken te worden, gaan veel mensen op zoek naar manieren om hun huizen en kantoren te verkoelen en de luchtvochtigheid op peil te houden. U ook? Dan weet u vast al dat airconditioning een bijzonder effectieve manier is om de temperatuur naar een aangenaam niveau te brengen. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter. Zeker gezien de huidige gasprijs, is airconditioning een prima alternatief om uw woning of bedrijfsruimte (bij) te verwarmen. Zo houdt u de temperatuur op peil én u bespaart op uw stookkosten! Bij Bemotech kunt u terecht voor de deskundige installatie van betrouwbare en betaalbare airco’s. Zowel particulier als zakelijk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat en gratis advies!

Bespaar op uw stookkosten met airconditioning.

Als u een prettig leef-, of werkklimaat belangrijk vindt, dan is betrouwbare airconditioning een goede investering. Zeker wanneer u er tijdens de koudere dagen uw woning of bedrijfspand mee (bij)verwarmt. U verbruikt hierdoor veel minder gas (tegenover iets meer elektriciteit) en dat merkt u in uw energiekosten. Hoewel uw stookkosten ook afhangen van uw energiecontract en de temperatuur die u in huis of op kantoor aanhoudt, levert verwarming met airconditioning al gauw een besparing van 40% op uw stookkosten op! Wilt u helemaal van de kosten van gas af? Overweeg dan ook eens de aanschaf van een elektrische warmtepomp. Gaat u ook besparen op uw energiekosten?
Airconditioning

Kwaliteitsmerken in airconditioning

Kwaliteitsmerken in airconditioning Met onze airconditioning systemen van kwaliteitsmerken als Daikin, Mitsubishi Electric of Mitsubishi Heavy, bent u verzekerd van een comfortabel woon- of werkklimaat. Met het installeren van onze betrouwbare, stille en energiezuinige airconditioners zorgen wij voor:

Koele omgeving

Een koele omgeving om in te leven, te slapen of te werken

Lagere stookkostsen

Verwarming tijdens koude dagen en lagere stookkosten

Luchtkwaliteit

Een verbeterde luchtkwaliteit (verlaagde luchtvochtigheid en filtering van stof, schimmels en bacteriën)

Onze airco’s beschikken standaard over een infrarood afstandsbediening en zijn uit te breiden met een Wi-Fi-module, waarmee u de airco op afstand met uw telefoon of tablet bedient. Natuurlijk zorgen wij voor een vakkundige installatie en leggen u graag uit hoe u uw airco zelf kunt onderhouden. Voor grotere (bedrijfs)airconditioning systemen kunt u altijd rekenen op onze service en onderhoudsdiensten.

Gratis advies en vrijblijvende offerte

Welke airconditioning past het beste bij uw woon-, of werksituatie? Dat hangt af van meerdere factoren, waaronder de aard en de oppervlakte van de ruimte waarin de airco moet komen. Zo worden aan een airco voor een winkel heel andere eisen gesteld dan bijvoorbeeld aan een airco voor een slaapkamer. Zoekt u een oplossing voor meerdere grote bedrijfsruimtes? Bekijk dan eens onze pagina over klimaatbeheersing.

Bij Bemotech helpen wij u graag een passende oplossing voor elke ruimte te vinden. Wij geloven in persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Benieuwd welk soort airconditioning voor u de beste oplossing is en wat de kosten daarvan zijn? Wij komen graag bij u langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Neem dan vandaag nog contact met ons op!

×