Bemotech | Service & onderhoud aan uw airco of warmtepomp Skip to content

Service & Onderhoud

Hoe u geld bespaart met service & onderhoud

Uw airco, warmtepomp en klimaatbeheersingssysteem in topconditie

Neem geen risico’s als het erom gaat uw gezin en werknemers comfortabel en gezond te houden. Vertrouw op Bemotech voor de beste service en onderhoud van uw installaties ten behoeve van verwarming, luchtbehandeling, koeling en ventilatie.
Service en onderhoud

Houd de energiekosten laag en de luchtkwaliteit hoog

Natuurlijk wilt u lang kunnen genieten van de comfortabele temperatuur en de goede luchtkwaliteit van uw klimaatsysteem. We vertellen u dan ook vast niets nieuws als we zeggen dat regelmatig onderhoud de kans op storingen verkleint. Toch komt onderhoud vaak laag op de prioriteitenlijst terecht. En dat is jammer. De installatie kan door gebrek aan onderhoud minder efficiënt gaan werken en de luchtkwaliteit kan afnemen. Hierdoor stijgen uw energiekosten en kunnen gezondheidsklachten optreden. Bemotech zorgt met service en onderhoud voor een optimaal resultaat en een lange levensduur van uw installatie. Vragen? Stel ze gerust. We geven u graag meer informatie!

Bedrijven

Klanttevredenheid vinden wij enorm belangrijk. Daarom zorgen wij voor goede service en onderhoudsdiensten om uw apparatuur in optimale conditie te houden en problemen te voorkomen. Een storing komt immers nooit gelegen! Met preventief onderhoud zorgen we ervoor dat uw installatie goed blijft werken en voorkomen we problemen als corrosie, vervuiling of slijtage. Het maken van een analyse van de bij uw klimaatsysteem behorende software behoort ook tot onze service. Zo bent u altijd verzekerd van energie-efficiënte en perfect functionerende apparatuur.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud of heeft u een storing?

Particulieren

Bij de installatie van uw airconditioning of warmtepomp leggen we u natuurlijk precies uit hoe alles werkt. We laten u ook zien hoe u zelf de filters simpel schoon kunt maken of vervangen. Is uw airconditioning of warmtepomp defect? Heeft u last van lekkage? Of komt er een vieze lucht uit de installatie? Met een service-, of onderhoudsbeurt lossen wij dit snel voor u op! Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar 053 23 40014

5 redenen waarom onderhoud zo belangrijk is

  • Onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie en voorkomt storingen
  • Uw energieverbruik vermindert met een optimaal draaiende installatie
  • Uw energieverbruik vermindert met een optimaal draaiende installatie
  • U kunt altijd op ons rekenen
Bij Bemotech kunt u terecht voor advies, levering en installatie van airconditioning, warmtepompen of klimaatbeheersingssystemen. Natuurlijk kunt na de installatie ook op onze service en onderhoudsdiensten rekenen om uw klimaatsysteem in topconditie te houden. Wilt u meer informatie? Of treedt er onverhoopt toch een storing op? Dan staan we uiteraard voor u klaar. Bel ons op 053 23 40014 of mail naar info@bemotech.nl.
Service en onderhoud

Storing? Onderhoud nodig?

×