Bemotech | De specialist voor warmtepompen in en om Enschede Skip to content

Warmtepompen

Bespaar geld en energie met een warmtepomp

Verwarm en koel uw woning of bedrijfspand op een duurzame manier.

Hoe verwarmt of koelt u uw huis of kantoor op een duurzame en efficiënte manier, bespaart u geld én verkleint u uw CO2 voetafdruk aanzienlijk? Met een warmtepomp! Bemotech levert, installeert en onderhoudt warmtepompen. Bent u benieuwd of een warmtepomp ook iets voor u is? Laten we er dan eens over praten!
Warmtepompen Enschede

Waarom een warmtepomp?

De energietransitie dwingt ieder van ons na te denken over het minimaliseren van ons verbruik van fossiele brandstoffen, zoals gas. Veel mensen kiezen daarom voor de aanschaf van een warmtepomp. Een terechte keuze, want, afhankelijk van het type, levert een warmtepomp een besparing tot 100% op het gasverbruik op. Bovendien zijn warmtepompen veel efficiënter dan traditionele verwarmingsmethoden en dat zorgt voor een besparing op de energierekening en een verlaging van de CO2-uitstoot. Een comfortabel woon- en werkklimaat, subsidiemogelijkheden en een beter energielabel voor zowel woningen, als bedrijfspanden, zijn ook redenen om de aanschaf van een warmtepomp te overwegen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Duurzaam verwarmen en koelen

Warmtepompen halen op een zeer efficiënte en duurzame manier warmte uit de omgeving (bijvoorbeeld uit de buitenlucht) en staan deze warmte vervolgens weer af aan de lucht en het water in uw woning of kantoor. Dat zorgt voor aangename warmte op koude dagen en koelte op warme dagen. Bovendien daalt uw gasverbruik aanzienlijk (of valt zelfs helemaal weg) en dat helpt uw energiekosten te verlagen. Ook voordelig voor uw portemonnee zijn de lange levensduur en lage onderhoudskosten. Bemotech levert en installeert twee soorten warmtepompen van de kwaliteitsmerken Mitsubishi Electric en Daikin:
  • Hybride warmtepompen (werkt samen met de cv-ketel)
  • All electric warmtepompen (werkt op stroom, volledig gasloos)
Welke kunnen wij bij u installeren? Vraag ons om advies!

Met Bemotech maakt u een weloverwogen keuze

Bij het selecteren van een warmtepomp zijn er verschillende zaken waarmee u rekening moet houden. Zaken als grootte, efficiëntie, geluidsniveau en kosten van de warmtepomp en de isolatiewaarde van uw woning of bedrijfspand. Bemotech kan u hierin goed adviseren. Bovendien kunnen we onderzoeken of u recht hebt op subsidies en in welke tijd u de investering in de warmtepomp terugverdient. We voorzien u graag van informatie over de beste manier om de warmtepomp te gebruiken en te onderhouden. Overigens kunt u voor service en onderhoud ook altijd bij ons terecht. Kunt u wel wat advies gebruiken over de aanschaf en installatie van een warmtepomp en bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn? Zeg vaarwel tegen hoge energierekeningen en maak vandaag nog een afspraak met ons! We nemen graag de tijd om u in een persoonlijk gesprek van alle benodigde informatie te voorzien.
Warmtepomp Enschede

LET OP! Lange levertijd warmtepompen

Het verduurzamen van uw huis of bedrijf is belangrijk, daar zijn we ons heel goed van bewust. We doen ons uiterste best u hierbij te helpen, maar eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat er een enorme vraag naar warmtepompen is. Omdat er wereldwijd nog steeds een tekort aan chips en elektronica is, vertraagt de productie en loopt de levertijd van warmtepompen op. Dit betekent dat u soms meer dan een jaar op uw warmtepomp moet wachten en dat u te maken kunt krijgen met prijsverhogingen. Natuurlijk voorzien we u graag van persoonlijk advies en vinden we samen een passende oplossing.

Ik wil gratis advies!

×