Over ons - Bemotech Skip to content

Over Bemotech

Wij zorgen voor een comfortabele temperatuur thuis of in uw bedrijf

Even voorstellen.

Wij zijn Enrico van der Molen en Lorenzo Becker, oprichters en eigenaars van Bemotech. Met meer dan 10 jaar ervaring in koeling en warmtepomp systemen, bezitten we alle kennis en kunde om u van het beste en meest aangename woon- en werkklimaat te voorzien.

Uw wens is onze zorg

Met een jong en enthousiast team werken we er hard voor om u snel en deskundig te helpen met airconditioning, koelen en verwarmen in één, ventilatie, luchtbevochtiging, luchtkwaliteit metingen en professioneel onderhoud. We voorzien u graag van (gratis) advies en zijn daarin altijd eerlijk, ook als het voor u minder gunstig uitvalt. Samen met u vinden we de techniek die bij uw wensen en budget past. Toegankelijkheid, vakkundigheid en service. Dat vinden wij belangrijk!

Service zonder verrassingen

Wij houden niet van verrassingen achteraf. Bij ons geen onverwachte, hoge kosten en u betaalt pas wanneer het werk klaar is en u tevreden bent. Eerlijkheid en transparantie, dat is wat u van ons mag verwachten. Natuurlijk leveren en installeren we alleen producten van kwaliteitsmerken, zodat u erop kunt rekenen dat de techniek goed blijft werken. En mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan lossen wij dat uiteraard altijd snel en professioneel voor u op.
Het maakt voor ons geen verschil of u nu met een te installeren airco uw slaapkamer wilt verkoelen, of uw bedrijfspand wilt laten voorzien van een klimaatbeheersingssysteem. Voor ons telt dat u, als klant, tevreden bent met de door ons geleverde producten en diensten. Meer over ons weten?

Volg ons op Instagram!

Een stukje geschiedenis

Wij, Enrico en Lorenzo, zijn twee vrienden die allebei al jaren werkzaam waren op het terrein van bouw en klimaatbeheersing. In mei 2022 besloten we onze krachten te bundelen en ons eigen bedrijf in koelingssystemen en warmtepompen op te richten. Vanaf het begin zat de groei er goed in en we zijn dagelijks met veel plezier aan het werk om onze klanten blij te maken met onze producten en diensten. Welke dat zijn?
Kunnen we ook wat voor u betekenen? Bel ons dan even op tel.nr. 053 234 0014 of stuur ons een berichtje via info@bemotech.nl. We komen graag bij u langs om u persoonlijk advies en een offerte op maat te geven. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk. Tot snel!
×